In n out

Idag har jag snabbshoppat. För er som inte vet vad det är så är det när man springer i några få affärer, snabbt som bara den (gärna med en tidspress). In, kolla runt lite / leta rätt på något man sett tidigare, prova, betala, ut. Sen in i nästa affär... Det är faktiskt ganska effektivt, dock inte lika kul som vanlig "långsam"shopping.
Jag, Lisa och Vera var det som sprang runt där nere nära Galerie Lafayette. Hittade en liten tröja inne på favvoaffären Stradivarius, och lite fint på HM. Dessutom hann vi kopiera nycklar, kul va?
oj nu blev jag sugen på in n out burgers. De är bäst!!!

I'm off

Tagga tagga tagga för eclat vert! Nu åker vi snart! Tagga tagga tagga. Fast lite stressande är det ju med, nu ska alltså jag få träffa människorna jag kommer umgås med i ett helt år. Om man tänker på det sättet känns det inte lika lätt och lattjo längre. Owell nu ska vi tänka optimistiskt. Det kommer bli AWESOME! 
Insåg dock att jag har ALLDELES FÖR MYCKET SAKER med mej, vi är trots allt bara borta i 2 dagar haha
.
.

One Year

Gissa vad som hände för precis ett år sen? Då fick jag (delar av) min placering! Pierre från Explorius ringde och berättade att jag skulle till Oregon, någonstans runt Eugene. Eller ja, det blev 3 h bilfärd därifrån, men det är detaljer. Och så fick jag veta att jag skulle åka 1 vecka senare, den 7 september. Har roat mej med att läsa gamla inlägg från just då, det är ganska kul faktiskt. Då var jag stressad som fan, och höll på att bli insane av att inte veta någonting. Just nu, efter ett underbart år som visserligen inte blev som jag trott, så är jag mycket mer till freds med livet. Det är galet hur mycket som förändras över ett år.
first or second week in Prineville i believe

Eclat Vert

På onsdag ska vi på klassresa! Eller ja, nåt slags ståhej för att lära känna alla nya i klassen... det kan bli intressant haha tydligen ska vi prata om regler, spela brännboll och göra samarbetsövningar.
.
Vi ska till Eclat Vert, en liten bondgård typ, där vi vart på lägerskola x antal gånger, sist var väl i nian tror jag, Den gången spenderade vi tiden med att hänga på en studsmatta, smita ut sent på kvällen för att busa, och med att äta. Gärna nutella och baguetter som vi hittade i köket. På den tiden var vi så här coola:
tror väl knappt att det kan bli bättre än det eller hur?

Såååå där ja

Sprillans ny header! Om den inte syns, prova att uppdatera sidan några gånger... det funkade för mej iallafall x)

Vad hände?

Och så whooooopsssssssssie bara försvann året. Galet snabbt, kan inte fatta hur mycket som egentligen hänt sen så här dags förra året! Då satt jag hemma i paris, och väntade och väntade på att få en placering. Lamt. Ett år senare är jag hemma igen, efter ett alldeles underbart toppen år som jag aldrig kommer glömma. Det bästa. (Hittils) i hela mitt liv. Alla underbara människor jag lärt känna, alla härliga upplevelser. Massor av minnen som jag delar med folk över hela världen. Det är toppen. Är så sjukt glad att jag var iväg!
Men det är också skönt att vara hemma. Nu taggar vi för det här året! Kommer nog också bli sjukt skoj!!!

RSS 2.0