Vanlig dag

Helt normal skoldag.. Trevlig att träffa alla igen! Basket träning sent.. Kommer hem kl 8.10 på kvällen hela den här veckan. Första matchen är på fredag, mot Madras (som är mkt våldsamma) tagga tagga tagga!
Innan dess måste jag skaffa basketskor. Kul.
Aja. godnatt på er allihopa (eller godmorgon)

pulka

Idag har jag roat mej med att åka pulka, och leka i snön med min kära familj. Vi hade det jättekul, jag mulade min stora värdsyster, och kastade snöbollar på v-morfar, samt försökte kasta snö på lillebror. Jag åkte pulka ner för en brant backe, och över ett hopp. landade på rygg på pulkan haha. Allting förevigades på foton... vi jagade hundarna (3st) i snön, och brottades med den största (dexter). Dessutom brände jag sönder ett par fingervantar när de skulle torkas nära lägerelden hahahaha








moi

den som byggde guppet vi hoppade över. galning!

over and out

Lovet är snart slut. Om minde än 24 timmar sitter jag i en skolbänk igen, men det ska faktiskt nästan bli kul... Igår hade jag basket igen, och vi sprang j*vligt mkt.. Dessutom kändes det värre eftersom att alla hade rester av kalkon och annan mat i magen. Men det var ganska kul ändå.. Black Friday var intressant, jag köpte inte så mycket, men det var ganska kul att se, hur folk rusade mot sakerna, och nästan började slåss om de bästa dealen. Vi gick ju upp ganska tidigt, men kom hem före 11 på morgonen. Lite konstig känsla.

Det mest underhållande ifrån fredags hände när vi stog utanför en affär som inte hade öppnat än, och en dörr öppnades in. Utanför den dörren fanns det ingen kö, så alla började springa mot dörren, inklusive jag och min familj.
mamma: det påminnde lite om när Jimmy Choo kollektionen släpptes på H&M...


Black Friday shopping

Nu ska jag sova. klockan är snart tio på kvällen. Gissa varför :)

Jo det är ju black friday imorgon. Vilket innebär att vi går upp sjukt tidigt för att åka till bend och köpa saker för sjukt lite pengar. Vi ska åka hemifrån mellan 3.30 och 4.00 är planen. Man vill ju vara först där!! En bra ide skulle väl egentligen vara att dygna, men då jag åker med familjen känns det inte som rätt plan.

Idag har jag ätit massor! vi hade en stor kalkon, stuffing i den, potatismos, hembakat bröd, såser, sallader, och olika pajer. Paltkoma på hög nivå. För att bli av med den stora klumpen mat i våra magar satte vi oss i soffan och kollade på football. Dallas Cowboys against New Orleans Saints. Intressant.. Sen fortsatte vi dega i soffan, och kollade på några riktigt dåliga filmer.

Ja, jag har onlineshoppat lite idag.. visar er så fort det kommer fram, men det är lite saker inför vintern...
Godnatt (godmorgon) på er

Jul VS thanksgiving

I Paris är det julbasar på gång. I Prineville är det thanksgiving för fulla muggar.
Tydligen kokar de sylt i massor där hemma. Vi har lagat mat hela dagen.
Imorgon blir det köp kaos på svenska kyrkans basar. Och black friday shopping i Bend.
Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag helst vill vara. Julbasaren är toppen, men thanksgiving är en ny upplevelse. Vilken tur att jag inte har ett val då.

VS


food food food

Just nu står hela familjen i köket och lagar thanksgiving mat. Vi har just fixat lite med kalkonen, och snart ska jag börja göra stuffing till den. Min lillasyrra är sjuk, så vi kommer stanna hemma idag, men det blir en fullfjädrad thanksgiving måltid ändå, fast utan alla miljoner släktingar. ganska skönt, så jag klagar inte.

Idag ska jag nog köpa en jacka online, måste bara välja vilken. Det är rea på nästan alla onlineshoppar idag nämnligen, och fri frakt... Trevligt :) aja, nu ska jag gå och fylla kalkonen.

Thanksgiving tomorrow!

Helt ärligt vet jag inte vad jag ska vänta mej, förutom massor med mat... Thanksgiving är helt främmande, och det är ganska komiskt när folk frågar om vi har thanksgiving i sverige. Men som min v-pappa sa innan, det är egentligen bara massor med mat och en football-match. Vi får väl se. Jag tror att vi ska fira hos aunt Sally, som bor i Bend (tror jag). Men vi får väl se. Jag kommer berätta ALLT imorrn haha

Idag har jag haft basketträning, och sen har jag legat och slappat på laras säng hela eftermiddagen... helt ok liv om jag får säga det själv. Sen har jag sett Star Trek för första gången. Weird. Men nu ska jag sätta gå och hämta min tvätt, och sen ska jag sätta på ett avsnitt Glee... min nya favoritserie. Förutom how i met your mother, och gossip girl, och cougartown, och 24. Ja, 90210 är ganska bra också... och the big bang theory. Tror att det var allt. Inte för att jag hinner titta på några av dem, men de finns där för mej i mörka stunder. Speciellt HIMYM och cougartown och gossip girl. Och Glee då.

home again

Filmen var bra, lite lång, och lite väl detaljerad, men bra gjord. Den där jäkla ormen skrämmde vettet ur mej två gånger... Var lite skakig efteråt. Undrar hur det hade varit ifall vi sett den i 3D.. Då hade jag nog dött. seriöst. Det har varit så fint och snöigt här idag. Alldeles perfekt, och jag sov ju inte bort hela dagen heller... ovanligt nog. Men det får räcka för idag. Jag behöver min skönhetssömn... PÖSS

Snö

Det har snöat hela natten. Så när jag vaknade möttes jag av den här bilden. Är det inte helt perfekt? Nu har jag dessutom hunnit gå på basketträning, och lekt lite med hunden i snön. Nästa stopp, duschen och sen blir det Harry Potter 7...
.
.

Sova? / jackor

Det enda jag vill göra just nu är att sova... that's a first right? och klockan är bara 19.20... Men imorrn så har jag basketträning kl 8-10. Ja. På morgonen. På ett lov. Men vi ska väl se om man kan hitta på något lite roligt efteråt, typ åka till Bend... shoppa lite?

Jag behöver en vinterjacka. Vet inte vilken sort dock..
praktisk - opraktisk
moderiktig- vanlig
sticka ut - inte sticka ut
hmmm
Vad tycker ni?

jackorna kommer ifrån forever 21, hollister, american eagle, abercrombie och north face


HAWAII

GODA NYHETER!!! Winterformal är den 5 februari. Det innebär att Hawaiiresan jag funderat på att åka på INTE krockar med dansen! kan det bli bättre?? knappast.
Nu har jag alltså skickat iväg en förhandsbokning till resan, och inom 48 timmar kommer jag på ett email men konfirmation och nästa steg..

Planen är att jag, michael, kanske nagina, och en tjej vi träffade i New York, och kanske några fler, åker dit. Datumen är den 12-19 februari, och vi åker med en organisation som är i nära relation med ICES. Vi kommer få lära oss att surfa, besöka massor av saker, och ha en fantastisk tid tilsammas. max antal ungdomar som kommer är 35, så och vi kommer bo i rum om 4... Det ska bli sjukt roligt!!!!

haha jag förstår att det kom lite som en överraskning för (vissa av) er, men det är något jag funderat på länge... det ska bli sjukt roligt!!! I'm SO EXITED!


Monday 4 ever

Det var trevligt i redmond där vi firade min lillasyster.. vi var på en resort som heter Eagle Crest, och de hade en stor golfbana..(hrm ma o pa) Det snöade, och snön stannade på marken, vilket gav lite julkänsla. Tydligen ska vi börja dekorera inför jul så fort thanksgiving är över. Vi spelade tennis, volleyboll, biljard och badade, samt åt pizza. Och satt uppe hela natten och pratade (jag, min andra syster och hennes vänner)

Nu sitter jag hemma, och funderar på vad jag ska göra resten av lovet. Jag vill definitivt till bend, behöver köpa lite varma saker nu när det blivit kallt... Och lite sportsaker till basketen..

Hmm jag kanske ska ta och baka lite? alla kakor är redan slut!

design

Nu har bloggen fått en ny header med lite bilder ifrån USA. tänk vad produktiv man kan vara om man känner för det....

Igår var jag iallafall på the wrestling fundraiser, och det var trevligt. Eller, om vi säger såhär, middagsbiten och sällskapet var trevligt. Brottningen däremot är, ja traumatiserande. Och det faktum att det är folk vi känner och vet vilka de är gör det ännu värre. Vet inte om jag kommer kunna prata med dem igen och vara seriös. Herregud. 

Sen skulle vi ha sett på en braziliansk film, men det gick inte, pga tekniken. Så istället var vi i skolans lokaler fram till kl 9.30, och när vi var lite flamsiga och sprang runt sa en av the chaperones att vi var väldigt löjliga, och borde gå hem och lägga oss, eftersom att vi betedde oss dåligt för att vi var trötta. hahaha. Men vi hade det roligt. jag och en annan tjej tävlade i att springa genom matsalen (över borden alltså...)

Sen gick vi hem och sov. Nu ska jag åka till redmond och fira min lillasyrra som fyller 12 år idag. Grattis!!!


kyla

Här sitter jag, en söndag morgon och gör ingenting. Ivanliga fall skulle det vara sorgligt, men idag så bryr jag mej inte. Det är faktiskt ganska trevligt att inte göra något. Speciellt eftersom att det inte finns något jag borde göra egentligen.

Det är rejält kallt i P-ville just nu. Det har iof inte snöat hos oss, men om man åker tio minuter upp i bergen så snöar det.
Mamma och pappa verkar inte vilja skypa med mej... antar att de sitter i bilen påväg hem från etretat eller något sånt. To bad for them. Vi får prata någon annan dag. Istället roar jag mej med att titta på klänningar till Winterformal och Prom. det är helt okej också...

Vad jag vet gällande klänning är att jag inte vill ha något i ett för blankt eller glansigt material. Och jag vill nog helst ha en blå, en ljusrosa (gammelrosa) eller en annan färg. Snart är det dags att börja leta klänning känner jag... Frågan är väl HUR formellt det ska vara...


fast egentligen vill jag ha klänningen jag provade innan jag åkte, ifrån NAFNAF...

KAkOR :)

det blev sirapskakor... något freestyle dock. vissa av kakorna blev omvandlade till syltkakor.... men det blev ju bara godare så!!! Succé hos mina värdsyskon, och kul var det. En stor skillnad mellan mej och min värdfamilj är att när det gäller matlagning satsar jag på improvisation, och om man tvingar mej att följa ett recept blir det tråkigt att laga mat. Mina värdsyskon och värdmamma följer recepten till punkt och pricka. in i minsta detalj. Men det blir bra hur man än gör...

fast vackra blev de väl inte...


TURKEY HOLIDAY!

ÄNTLIGEN ÄR JAG LEDIG! i en vecka. fantastiskt är vad det är... Speciellt eftersom att L var här igår, och försökte förstöra våra liv igen. Visst, det är hennes jobb att komma och prata med oss, men helt seriöst, vi skulle klara oss mycket bättre utan henne. några av mina utbytiskompisar här nere ska få nya familjer, och eftersom att L inte gör sitt jobb ordentligt, och inte hittar några åt oss så får vi/de göra det själva. Och sen när familjerna träffar L, så blir de genast tveksamma, eftersom att hon är som hon är. Det finns inte så mycket att göra åt det, men så är det iaf.

Jag kom nyss hem ifrån basketträningen, och är liiiiite trött nu... Men det blir roligare och roligare, och jag kan verkligen se en förbättring (inte SÅ svårt eftersom att jag var helt urusel, och nu bara är dålig på det).

Btw, jag har nu börjat vandra omkring med ispåsar ständigt. En muskel i mitt ben har troligen blivit lite sträckt, inget allvarligt, men tillräckligt för att det ska göra riktigt ont när jag springer och går. Lösningen? Is i 20 min, värme 20 min, is 20 min, den närmsta timmen efter träningen. Ja det är så vi gör det i USA. Och det bådar ju gott för framtiden att jag efter en veckas träning börjar isa.

Så nu idag ska jag: städa , tvätta, stretcha, isa, inte göra läxor, och baka. Sen ikväll så ska jag på en wrestling fundraiser.

Senare i veckan ska jag: åka till redmond och fira lillasyrran som fyller 12, träna basket, isa, göra läxor, shoppa saker till basketen, se på HP 7 (ofc!!!), äta turkey och annan thanksgiving-mat, gå på black friday, träna mer basket, och sova. Och kanske lite andra saker. Typ åka till Bend ngra gånger... det ska nog bli bra..

nej jag har inte bestämmt mej gällande basket än. och tack pa för alla uppmuntrande kommentarer pfff


SHOPPING :)

så när jag var i eugene skaffade jag ett antal roliga saker, och såg ganska många andra saker.... kan ju säga så här: jag ÄLSKAR amerikanska affärer som forever 21, hollister, american eagle, abercrombie mm.
Vad jag köpte den här gången var:

american eagle

forever 21 (och ja, de är precis lika tunga som de ser ut att vara.. minst)

smått och gott

sötaste smyckessaken hittils(och ni ser vilken röra jag har hahaha)

topp forever 21

forever 21


:)

vanlig tråkig onsdag. FML. lite iallafall. basket är sjukt svårt, jag har ingen bollkoordination alls, och vi springer så mycket att det inte är roligt. Dessutom har vi träning varenda dag, inklusive lördagar och lov. Det känns inte helt rätt för mej, så imorgon ska jag prova att träna med cheerleadinglaget istället. nu för deras vintersäsong har de fått ett gäng killar som ska hjälpa dem med lyften. och nu har vi övertalat den norska utbytisen Michael att prova, och hans krav var att jag också provade, så det ska vi göra imorgon. Ser faktiskt fram emot det, lite mindre springande...
Glee, för er som inte visste det (PAPPA), är en tvserie som utspelar sej på en highschool i usa, och handlar om hur en lärare försöker utvidga musik-och-dansklubben på skolan. Det är lite utav en musikal, och visar ganska typiskt highschoolliv, med elaka cheerleaders och footballplayers. titta på det om ni har lite extra tid! 
.
vilken känns mest som mej? jag tror att jag vet svaret

Earthquake

Nästan iallafall. Idag hade vi earthquakedrill under connections class (ungefär som klassråd, fast de berättar massor av saker) när nödsignals klockan gick av skulle vi alltså gömma oss under bänkarna i fosterposition med händer och armar kring nacken. Det var ganska ont om plats under bänken. och överhuvudtaget  var det en ganska onödig övning. Fast jag har fått höra att deras "lockdown drill" är ännu bättre. Så nu ser jag fram emot det. vem vill inte att en galning ska försöka skjuta mot oss?

Basket idag var inte så roligt. Jag tycker inte att det är roligt nog för att jag ska offra de 4 närmsta månaderna på det. vi får väl se vad jag ska hitta på istället. kanske lite indoor soccer, eller cheerleading, kan vara bättre...

Jag har börjat titta på Glee, det är fantastiskt roligt! lättsamt, och enkel, och passar perfekt efter en lång dag.

Godnatt på er allesammans...

btw. kommentera gärna!!!! det är det som gör att man vill fortsätta skriva. och just nu är ni ganska dåliga på det...

Basket?

Jag är hemma från första dagen av baskettryouts... det var sjukt jobbigt! jag har verkligen tappat all gnutta av kondition jag kanske eventuellt hade. INGET ÄR KVAR. skit. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, det var inte jätteroligt, definitivt inte min favoritsport. Men jag känner inte för att vara den enda utbytisen som inte gör något med sitt liv, och jag vill verkligen vara del i ett lag. Egentligen tror jag att cheerleading är mer min sak, så jag ska bearbeta barbara på att göra det istället för basket... hon gillar inte heller att springa för mycket och långt, och vi gjorde idioten ett antal gånger.... pffff

titta vilken söt kisse jag hittade hos lara....


i was there!

5 years STATE CHAMPIONS!!!

ser ni femman? den visar att jag var på finalen :) man kan också skymta en 2a och en 3a där...

Äntligen är jag hemma. Jag har varit i Eugene i två dygn, och hejat på skolans volleyboll lag när de tog sej igenom the state championship. Det har varit två glada dagar, fyllda med väntan på att nästa match skulle börja haha. 3 matcher spelade vi, och vi vann allihopa :) alltså är det 5te året i rad vi vinner State, ett nytt Oregon-rekord!!!!!

Mellan matcherna hade vi tid att shoppa, bada, eller chilla på rummet. Vi gjorde allt... Bästa matchen om man inte tänker på det sociala var nr två, när vi spelade mot de som är rankade 1a, vi är rankade 3a. Men vi vann haha! Sista matchen var den bästa om man tänker på allla faktorer. Det var den första matchen vi hade lite studenter där som hejade. Inte många, men såklart så var de populära (snygga) killarna där haha... Och jag, och lara.


FILMDAGS

nu har jag äntligen klippt ihop ett litet (väldigt dåligt) filmklipp ifrån powderpuff matchen. bara för er :D

I'm FREEEEEEEE

Vi har en ledig långhelg. Torsdag-Söndag. fantastiskt skönt. Fredag-lördag kommer spenderas i eugene, där vårat volleyboll team har sitt state championship. I vanliga fall är bortamatcher tråkiga, då inga kommer dit och ser på, men det ryktas om att ganska många elever ska dit för att stötta våra COWGIRLS. 

Idag ska jag nog bara vara hemma, slappa och fixa med saker som borde ha gjorts för väldigt länge sen. Jag ska nog klippa ihop några små filmer, och redigera bilder mm. kanske skriva lite i dagboken, som ligger brevid min säng, alldeles för försummad.

Den här veckan har varit kort och ointressant, så jag ska inte tråka ut er med detaljerna... det enda intressanta var väl att jag var med i klassens dikt tävling, och fick tillräckligt högt betyg för att gå vidare till nästa del av dikttävlingen. Jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt... Om man vinner skolans tävling så går man vidare till statens tävling, och om man vinner den går man vidare till "the Nation Wide contest". Om man vinner den, ja då får man ett scholarship på 20 000$ till ett college... Men det kommer inte hända :D



shortie

YAY ännu en kort skolvecka! jag älskar det här! Men det är mycket annat som ska hända på tre dagar. Labbrapport, uppsats, basket (måste börja träna... tryouts är nästa vecka) sen i helgen ska jag nog till eugene, där min volleybollsyster har state championship med vårt lag!! hoppas det går bra för dem, skolan behöver en vinst...

Idag har jag varit på baset - open gym, och tränat på att skjuta med bollen. jag har också fått all info inför basket säsongen. Nu ska jag titta om början på filmen som ska analyseras innan onsdag, det är några passager jag måste se om i den. sen är det sängen som väntar...

Alice: just nu är det kallt här, vi hade frost på gräsmattan imorse, men för bara några dagar sen satt jag och kollade på en fotbollmatch i t-shirt. jättekonstigt. sen är det oftast mycket kallare på morgonen också...

ännu mer sadness

Vi förlorade idag. både killar och tjejer. Dessutom skadades vi, som vanligt. En tjej fick en hjärnskakning, och nagina från danmark stukade foten rejält. Varför skadas vi alltid? Men vi gjorde ett mål, och det var en väldigt jämn match. Bussresan var helt okej, lite lång, men ganska roande. Iallafall vissa delar av den. Nu är iallafall soccerseason över. Så vad jag gör efter skolan nu är ett mysterium. Men först ska jag sova lite. Godnatt på er allesammans

Sad

Det var en riktigt bra match ikväll. Vi tog över ledningen i sista quartern, och ledde sen ända tills det var 2 min kvar till slut. Då gjorde de anda, bulldogs, en touchdown, och en extra score. De tog över ledningen med 1 poäng när det var 40 sek kvar av matchen. Skit. Men det var kul att se på. Massor av schoolspirit :D Nu ska jag sova, för jag måste gå upp kl 4.45 imorgon. jag ska möta laget på skolan 5.15. Och sen åka buss i evigheter. Så godnatt på er, och ha en trevlig lördag.

school spirit

idag har vi haft en sån där dag som jag aldrig kommer ha igen när det här året är slut. Vi hade en pepassembly, och nu ikväll har vi en footballmatch. Playoffs. Imorrn ska jag till LeGrant ( spelling) för the soccer playoffs. Vi har en liten chans att vinna, så de behöver allt stöd de kan få. Aka mej. Vilket betyder en jääääättte låååååååång busstur fram och tbx. Ca. 6 timmar dit, och 6 timmar hem. Jag ser fram emot det. inte

cheerleaders som de flesta ogillar.

trött

Mitt favoritgodis i USA är nog swedish fish, eller sourpatch kids, eller möjligtvis peanutbutter M&M's. Men Reeses är också ganska (väldigt) gott. Idag har jag fått lära mej hur man kan göra hemmagjorda Reeses peanutbutter cups. Detta är en fantasktisk lärdom, eftersom att det innebär att jag kommer kunna äta dem trots att de inte finns att köpa. Dessutom var de hemmagjorda nästan godare än de man köper... såklart

Normal tuesday? nahh

Idag har det hänt massor. känns inte som att det är samma dag som imorse. Jag har gått i skolan som vanligt, men under lunchen och 4 period följde jag med ana till ett rotary möte. Hon hade fått ett mejl av en rotarian, som i sin tur hade haft kontakt med morfar, så jag ska träffa henne någon dag och äta middag. Tyvärr var hon inte där, men det var trevligt ändå. Det är två elever som går på mötet varje vecka förutom ana, och vi hade ganska kul. Och åt god mat. Mycket bättre än skolmaten...

Jag har även fått min första ovän på skolan. En jättejobbig kille i min dramaklass, som helt randomly sa en kommentar om hur dåligt det jag gjorde var. Trots att han själv inte vågade gå upp och göra det inför klassen. Det irriterade mej något, så jag sade till honom att det var en j*vligt onödig kommentar (i finare ord. tjejer får inte svära i usa), och han blev jättesur på mej. I eftermiddags när han gick förbi mej i korridoren, och jag inte sa något till honom så ropade han efter mej " are you not going to hit me? ". Pffff. Kan väl trösta mej med att läraren hela tiden klagar på hans dåliga attityd.

Vi har också fått en ny spanska lärare. Jag vet inte om jag har berättat hur våran första lärare inte fick undervisa längre eftersom att hennes temporärar licens blev indragen två veckor in på skolåret. Efter en vecka med olika subs så fick vi en permanent sub, som pratade väldigt tyst, och inte kunde undervisa alls. När eleverna började klaga för mycket fick vi nu den här veckan den andra spanskaläraren, som är mycket mycket bättre än sub-en. Fast jag hoppas ändå att den första läraren kommer tillbaka, hon var jättebra....

Film idag på Eng 104. = tilfälle att vila.

btw GRATTIS ANNA igen.. det är fortfarande din födelsedag i USA :D

ursäkta för långt tråkigt inlägg utan bilder. ibland måste man skriva av sej lite.

T-shirt

Jag är som sagt manager för soccerlaget. Vilket innebär att jag hämtar vatten åt dem. Iprincip. Mitt smeknamn är "watergirl"...  Nu i helgen ska vi åka på en lång resa för playoffs. Jag tror att jag ska följa med. Men då borde jag ju ha en tröja som matchar mitt lag, och som visar vem jag är. Därför har jag och några kompisar designat en tröja till mej på våran online shop. Den är väldigt charmig. Frågan är bara, vilken färg ska jag ha den i tycker ni? Om ni inte visste det så är skolans färger guld och blå, och maskoten är en cowboy....





vad tycker ni?

Vad är det för en dag?

Idag ( för vissa av er ) är en väldigt speciell dag. Min lillasyrra blir nämnligen 14 år idag. Eller, enligt min tid är det 4 timmar kvar, men där hon är fyller hon år just nu.  Så jag vill passa på att önska henne jättemycket grattis eftersom att jag inte är där.
Anna: när du kommer hem kommer det ligga en liten lapp som leder till ett paket på posten. Det mesta av sakerna där i är till dej. Men du kommer faktiskt inte få öppna det. Eller, det är väl upp till er att bestämma, men några saker kanske borde slås in först. Vad vet jag. Iallafall. Hoppas du har en toppenfödelsedag i London. Shoppa massor, och allt sånt. Jag saknar dej jättemycket, massvis med kramar!!!!!





GRATTIS LILLA PLUTT!!

Is this Halloween?

I've had a good time, but i expected so much more out of Halloween.
Maybe because that it is such an american holiday, that we dont really celebrate in europe. Maybe because that our plans seemed so good, but then everything failed. We were going to go trick or treating, and I was supposed to be pinky, the ghost from Pacman , and Michael was supposed to be Pacman. But since the costumes got stuck, and we didnt have a backup plan, the whole point of trick or treat dissapeared.

Instead we eat pizza, and watched the new movie about facebook, "social network" i think it is called. It was ok, a little long, and not very much happened, but we had fun. A usual weekend - night in Prineville i guess. I dont mind, but it's very far away from what i was used to.

Anyway, tomorrow it is back to normal life, we will have our first full lenght week of school, without any special activities in i don't know how long time. Well, normal is maybe not the best way to describe it as i might follow the soccer teams to their playoffs on friday, which is 6 hours busride away. We would sleep at a hotel over there, and it could be fun. I will talk to the coach tomorrow, and see what she thinks i should do.

I don't even know why I'm writing this in english, but whatever. It was just easier to do it this way.







i was going to be the pink ghost...

Sådär ja

Nu är äntligen planerna för idag klara. Jag ska träffa lite folk på stan om en halvtimme, vi ska äta middag, och sen gå och se en film på den lilla bion vi har. Det är väl inte så mycket egentligen, men det är bättre än inget. Vi ska kanske klä ut oss, och kanske gå lite trick or treat.

Igår gick jag på en volleybollmatch, som vi vann överlägset. Sen åkte jag hem till Lara för att kolla på filmer, men det blev inte så mycket film, utan mest bara umgås där. Hennes värdfamilj är supertrevlig...

Anyway. Bye. TTYL. Typ ikväll eller något sånt.

Sådär ja

Nu är äntligen planerna för idag klara. Jag ska träffa lite folk på stan om en halvtimme, vi ska äta middag, och sen gå och se en film på den lilla bion vi har. Det är väl inte så mycket egentligen, men det är bättre än inget. Vi ska kanske klä ut oss, och kanske gå lite trick or treat.

Igår gick jag på en volleybollmatch, som vi vann överlägset. Sen åkte jag hem till Lara för att kolla på filmer, men det blev inte så mycket film, utan mest bara umgås där. Hennes värdfamilj är supertrevlig...

Anyway. Bye. TTYL. Typ ikväll eller något sånt.

RSS 2.0