Finals Finals Finals

Puhhh... orsdag kväll, och jag är död! Helt kaputt! Idag har jag haft 3 prov, och en lång basketträning. Imorrn har jag ytterligare 3 prov.
.
11 snabba:
Finals: Never ever again
Spanska: glad its over
Kemi: hoppas det går bra
Eng 104: Fy katten. STRESS!!!
Personal Finance: easy peasy
Tomorrows tests: easier
Next term: AWESOMENESS
Basketball: sad its soon over
Tennis or Track: dunno yet
Coast this weekend (LONG WEEKEND!!): WIHIIIEE
Handball france-sweden: doesnt matter, as long as we kick denmark's butt in the final!
Btw Anna: tack för att du litar på mej... PFFFF


Sunday

Sunday is awesome. Not. I have a really bad cold, I'm not doing anything, and I know i have school tomorrow again. Oh yeah, this week is finals week... even better.  I have an essay that is due on wednsday, an essay i'll have to write during the 1.5 hour we get on thursday, at least 4 tests, and a monologue i will perform on friday. AWESOME! so if i dont write that much during this week, now you know the reason.  Thank god i only have one basketball game...

I really want this week to be over, even before it have started. Next week will be so much better! Next week i have :
A long weekend, 2 basketball games, new classes, winterformal, a day filled with shopping, a pep assembly, and much more! :D 

pretty right?

 

bild från google


Pics # 4

'
Måndag 17 januari (Martin Luther King day), bowling med utbytesstudenterna. Här ser vi leos extremt proffsiga finish

'
Tisdag 18 januari, varsity basketmatch mot Mountain view


Onsdag 19 januari, cheesy snacks <3


Torsdag 20 januari, bored during US History


Fredag 21 januari, påväg till Bend High


Lördag 22 januari, taking the dog for a short walk


Söndag 23 Januari, taking the dog for a loooooong walk

Pics # 3


tisdag 11 januari , ekorre i trädet utanför vårt hus


onsdag 12 januari, på väg till Redmond för basket


torsdag 13 januari , mattelektion..


fredag 14 januari, våran poster i matsalen (ser ni mitt namn??)


lördag 15 januari, efter matchen mot Summit, (alltså i Bend)



söndag 16 januari, byggarbete i mitt rum :D nu har jag ingen garderob längre...

Grattis!!

Idag, den 18 januari fyller min kära mamma år, hur gammal hon blir har ingen betydelse, men hon fyller iallafall år. Jag saknar dej jättemycket, men hoppas att du har en bra dag iallafall, och jag vet vad du kommer få hahaha före dej! :D
Massor med kramar från Prineville, OR, USA

love you

snowflakes

snart är det winterformal! korta klänningar, mycket dans, festligt, roligt, lame, ja det finns många åsikter om det. Vad vi vet är iallafall att det inte är långklänning som gäller, och att ingen egentligen tar det välidgt seriöst. det är bara en rolig grej att klä upp sej till. Prom är senare i vår, och då gäller det. Ja, och så vet vi datumet också. Den 5 februari. Och vi kan förvänta oss mycket drama. det är trots allt high school.

Men vad för någon klänning ska jag ha på mej?

vilken gillar ni bäst? nr 3 har jag redan köpt, som alternativ ifall jag inte hittar något annat. den kostade bara 20 dollar , så det gällde att slå till...


You can't fail unless you quit!

En lång vecka är äntligen över. kort uppdatering :
- vi spelade en basketmatch. som gick ännu sämre än de andra vi har spelat.
- lagkänslan är i botten just nu
- massor med plugg
- ännu mer plugg
- fick ett A på en presentation i US History idag :D
- basketmatch imorgon, mot summit. har inte träffat hela laget sen i onsdags, då vårt senaste fiasko var.
- Ducks förlorade sin viktiga match i måndags.
- jag provsmakade 20 sorters chilli...
- Annie åker till eugene för att spela volleyboll i 3 dagar den här helgen
- ledig på måndag! Martin Luther King day...
- winterformal är snart, den 5 februari
- hawaii är om mindre än en månad!!
- jag har bakat svenska kakor idag :) alla möjliga sorter faktiskt.. och jag hittade vaniljsocker på ikea
- ny favoritserie : psych
- nytt favorit tvspel: Just Dance på Wii
- vi spelade just dance på en mattelektion i torsdags
- jag har sett två kinesiska filmer den här veckan
- har planerat mitt schema för nästa termin. det kommer bli awesome!
- musen som bodde i vårt hus är äntligen död
- tuppen attackerade mej nästan idag.

sist men inte minst, ett citat ifrån US History idag : (angående våra projekt vi presenterade idag, vi skulle skapa en middagsbjudning med folk ifrån 20-talet)

-" ...So we invited Hitler... and put him next to Al Capone, cuz they both are like bada**** (elaka blickar från läraren) , Hitler he didnt like Nazis did he? or wait, he liked nazis , right? hmmm idk"
(alla börjar prata i mun på varandra om hitler, de tyska ser väldigt sura ut, annan elev svarar)
" Hey Raoul, Hitler was like THE nazi, ..!"
" Oh yeah, i knew that.. hehe, so he liked nazis.."

Ja jag bor i Prineville, ^^




Hej Hopp!

Det här har varit en väldigt intensiv vecka, och nästa (well den här veckan) är minst lika fullpackad med saker. Vi har massor med basketmatcher, både hemma och borta, massor med läxor, snart är det finals mm... halvkul. Men å andra sidan är det bara 2 veckor kvar tills jag får ett nytt schema! YAY! Och nästa helg är en lång helg... Så det finns lite ljus i tillvaron.

Idag spelade Oregon Ducks mot ett annat lag, i en viktig match för slutspelen, eller ngt sånt iallafall. Jag såg på matchen på skolan, och tyvärr förlorade vi, men det var väldigt intensivt. Men nu ska jag sova...

Bilder...

måndag 1-3-2011
Abby's hus

tisdag 1-4-2011
brottningsmatch i skolans korridor, efter basketmatchen, mellan Annie och hennes pojkvän, (och mej då)

onsdag 1-5-2011
golfande (i väldigt opraktiska kläder)

Torsdag 1-6-2011
TEAM!, basketballgame

Fredag 1-7-2011
påväg till La Pine, genom bussens fönster

Lördag 1-8-2011
påväg till Salem med familjen.. sjukt coolt berg!

Söndag 1-9-2011
Brandbil i Salem

Måndag 1-10-2011
Ledsen Barbara efter att Ducks förlorade den viktiga matchen...

fredag...

äntligen är veckan slut. över. kaputt. jag är helt död, men väldigt glad och nöjd. vi har spelat 3 matcher på en vecka, och skolan har börjat igen, så det har minst sagt vart fullt upp. Imorgon ska jag åka till Salem för att se på lite volleyboll, och shoppa, mycket trevligt det med. Egentligen borde jag bara vara hemma och fixa i rummet, göra läxor, men varför göra det när du kan göra så mycket annat roligare? aja. nu ska jag iallafall sova lite. det känns viktigt just nu...

Golf!!

Ingen basketträning idag! istället blev det lite golf med erlend, leo, och några andra... jättekul, och pappa, jag kom faktiskt ihåg hur man gjorde! och det gick inte uruselt heller. perfekt sätt att utöva och bli av med agressioner mot människor i basketlaget...

skola igen...

ja nu har ju skolan börjat igen. skit. det är väldigt uttröttande, speciellt när vi dessutom spelar 3 basketmatcher i veckan. vi har bara 3 veckor kvar den här terminen, och sista veckan är det finals.... det ser jag väl inte riktigt fram emot, men det kommer nog gå bra.

Igår spelade vi en liten basket match, som vi förlorade stort. Vårt lag behöver en seriös attitude adjustment, vilket inte coachen verkar märka. Vi har ett par personer som är riktiga ballhogs (vill ha bollen för sej själva hela tiden), och när de misslyckas så skyller de på de andra i laget. inte ok. men imorgon har vi en match igen.
Hoppas verkligen att vi kan vara som ett lag då, istället för att arbeta åt motsatta håll.

Gahh it annoys me so frickin' much!!

.

Det är iskallt i vårt hus. Isolationen mellan vinden och alla rum är borttagen just nu, den ska bytas ut, men den nya isolationen har inte kommit än. Tydligen är det 60F inomhus. alltså samma sak som 15 C. Dvs skitkallt. Jag borde plugga, skriva en uppsats om boken White Noise (som är väldigt konstig! undvik den), men det får vänta lite. Kemiläxan är iaf klar.

Idag ska jag spela basket, såklart, men vi ska bara träna i typ 1 timme. Resten av tiden ska vi förbereda våran fundraiser vi har imorgon. Vi serverar tacos, och ska spela mot Bend Lava Bears, som är rankade 2a i Oregon bland 5A skolorna. Det kan bli en bra match, hoppas att vi vinner! (när jag säger så syftar jag på varsity laget.. ) Sen på torsdag spelar vi mot Madras Lady Buffs .. Sist vi spelade mot dem förlorade vi, men det var ganska (relativt) jämnt, så vi hoppas på att vinna den här gången. Sist men inte minst spelar JV och Varsity mot La Pine på fredag, vilket innebär att jag är ledig :) soft!

Vi har sjukt mycket matcher de närmsta veckorna! Det är väldigt kul, även om jag önskar att vi hade lite fler träningar ibland också... Men man ska väl inte klaga.


Nyårslöfte

Bland mina nyårslöften för 2011 finns en liten utmaning. Varje dag, under hela det här året ska jag ta 1 kort, som jag sen ska visa er på bloggen. Bilden kan vara något som visar hur min dag har varit, något jag gjort eller något fint jag hittat/ eller sett. Enda kravet är att jag har tagit fotot. Varje söndag kommer jag lägga upp dem. Tror ni jag lyckas? det hoppas jag! Aja, här får ni er de första bilderna från 2011!

1/1/2011

1/2/2011


2011

Det är konstigt att skriva att det är år 2011. Att det har blivit det året då så mycket kommer hända. Mina sista månader i USA. Hawaii. Träffa familj, släkt och vänner igen, efter ett helt år borta. Börja gymnasiet igen. Fylla 18 år. Jag kan bara föreställa mej hur snabbt det kommer gå, och hur lite tid jag faktiskt har kvar i Prineville. Det känns konstigt att tänka på det. Ångesten börjar krypa i mej bara av tanken. Så det ämnet ska vi undvika.

Igårkväll var toppen. Barbara och Ana kom hit, och vi hade det väldigt skoj, numera finns det 1 timmas inspelningar utav oss dansande och sjungande till alla möjliga låtar. inte för att ni kommer få se det... Jag är även stolt ägare av 3 st partyhattar!!  Visar bilder och sånt imorgon. Tills dess, godnatt!

bonne année et bonne santé

Gott nytt år!

för er i sverige/ frankrike alltså. Jag har ca 8 timmar kvar innan jag får fira in det nya året...
inga fyrverkerier i år förrästen. det är förbjudet i min stad...

RSS 2.0